Wat maakt internal audit leuk?

17-07-2017

Wat is internal audit? Deel 4/4

Het Instituut van Internal Auditors Nederland bestaat dit jaar 20 jaar, het vakgebied internal auditing al veel langer. Toch weten veel mensen nog steeds niet wat internal audit precies is. Daarom heeft IIA Nederland een viertal filmpjes gemaakt om het een en ander uit te leggen.

In het vierde en laatste filmpje, voor alle overige geinteresseerden (naast studenten, IIA-leden en toezichthouders), leggen twee internal auditors uit waarom internal audit als vakgebied zo leuk is. Ze vertellen wat internal auditors doen en hoe ze dit doen.

Als internal auditor kun je deze filmpjes prima gebruiken om aan anderen uit te leggen wat internal audit precies is en wat IIA Nederland precies doet. De downloadlink vind je in de YouTube beschrijving. De filmpjes zijn tevens te downloaden met Engelstalige ondertiteling. We horen graag wat je ervan vindt!

Wat is internal audit? Deel 1/4: Internal Audit voor IIA-leden
Wat is internal audit? Deel 2/4: Internal Audit voor studenten en young professionals
Wat is internal audit? Deel 3/4: Internal Audit voor Toezichthouders

Terug naar het nieuwsoverzicht.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie