12-09-2012
12-09-2012

Wie wil er meebouwen aan sterkere relaties vanuit het IIA?


Beste IIA NL-leden,

Zoals jullie weten heeft het IIA NL-bestuur in haar strategiedocument een belangrijke plaats ingeruimd voor advocacy. Daaronder wordt verstaan: het bouwen van sterke(re) relaties met de onze stakeholders. Daarbij zijn verschillende doelgroepen onderscheiden die elk door een bestuurslid worden behartigd. Het bestuur kan dit niet alleen en wil ter ondersteuning een Advocacy Network opzetten. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig die in staat zijn om relaties te bouwen en te onderhouden, en daarbij de IIA-boodschap duidelijk en helder voor het voetlicht kunnen brengen. We zoeken concreet ondersteuning voor de doelgroepen: Chief Audit Executives, Beroepsorganisaties, Pers & Social Media, Sponsors & Partners en Leden & Vrijwilligers.

Heb je zin om een deze belangrijke taak mee te werken, meld je dan even bij Hans Nieuwlands, directeur IIA Nederland (088 0037100). Hij kan jouw vragen beantwoorden en je in contact brengen met het betreffende bestuurslid voor een kennismakingsgesprek. Alvast dank !

Het IIA NL-bestuur
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie