04-06-2014
04-06-2014

Young Professionals op het IIA Congres

Over een paar weken is het zover! Voor het eerst zijn de Young Professionals vertegenwoordigd op het IIA Congres 2014 met een compleet eigen stream: ‘Audit 2020’.

In het Fort Young Professionals begint de zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen en inspirerende inzichten! Want een combinatie van bestuursleden van het IIA,versterkt met aansprekende (CAE) namen uit het werkveld, met toevoeging van opleidingsdirecteuren heeft vooral jouw aanwezigheid nodig om de boel op te schudden.

Hoe denk jij op welke wijze het vakgebied zich zal ontwikkelen en hoe we daar mee om moeten gaan? Welke baanbrekende ontwikkelingen staan ons te wachten? Inspirerende sprekers als Dirk Jan Jonker, Björn Walrave en Joyce Oomen en een panel uit het werkveld met o.a. Michel Kee nemen je mee op ontdekkingsreis naar de wereld van 2020! Vanaf 16.00 uur sluiten we aan bij het congresbrede programma.

In samenwerking met Experis kun je tegen minimale kosten ( € 125, -) deelnemen, krijg je 7 PE-punten, een borrel en diner. Dit is jouw kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van het vakgebied, jouw ideeën te pitchen en jezelf te profileren bij keyspelers.

Aanmelden kan hier.
Let op: Ben je al ingeschreven als deelnemer voor het cogres, maar wil je de YP stream volgen? Laat dit dan weten via YP@iia.nl. Zet als onderwerp in de email: "Deelname YP stream dag 1".

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie