Uitstekende audit voor IIA Nederland

25-06-2020

IIA Nederland Cedeo-erkend

IIA Nederland heeft de hoogst mogelijke scores gehaald bij een audit door Cedeo, de organisatie die het keurmerk 'Cedeo-erkend' verleent aan organisaties die permanente educatie verzorgen. Om tot de erkenning van het IIA te komen analyseerde Cedeo de cursusdocumentatie, interviewde diverse deelnemers en sprak met eventmanager Annemiek van Raalten.

Diverse trainingen en events georganiseerd door het IIA kwamen in kwaliteitsonderzoek van Cedeo aan bod; van dagdeel tot tweedaagse events. Daarbij werd geanalyseerd of de informatie - van cursuspromotie en deelnemersregistratie tot cursusmateriaal en de evaluatie na afloop - tijdig, volledig, duidelijk en zorgvuldig is geweest. De maximale score per cursus kan in totaal 16 punten zijn. IIA Nederland heeft net als bij de vorige audit door Cedeo deze maximale score voor alle beoordeelde cursussen behaald.

‘Nuttige en leuke bijeenkomsten’

De interviews met deelnemers bevestigden de analyse van de cursusdocumentatie. Allen zijn ze tevreden tot zeer tevreden over hun deelname aan een training of event bij IIA Nederland; van voortraject tot nazorg. In het Cedeo-rapport staat geciteerd: ‘Je wordt als lid goed op de hoogte gehouden van alle activiteiten die voor jou van belang kunnen zijn.’ Naast communicatie en organisatie zijn de geïnterviewde deelnemers ook zeer te spreken over de praktische toepasbaarheid van de gevolgde cursus. ‘Het zijn echt goede en nuttige bijeenkomsten en daar hangt een prima prijskaartje aan wat mij betreft.’ Een andere deelnemer zegt hierover: ‘Het is niet alleen nuttig, maar ook gewoon heel leuk om naar deze bijeenkomsten te gaan. Je spreekt collega’s en kunt met hen van gedachten wisselen over actuele thema’s.’

Kroon op ons werk

Met deze uitkomsten ontvangt IIA Nederland voor de komende 2 jaar weer het keurmerk Cedeo-erkend. Annemiek van Raalten: ‘Het is toch elke keer weer spannend of we het ook nu weer goed hebben gedaan. Met elkaar doe je je uiterste best en werk je er hard voor om de leden zo goed mogelijk van dienst te zijn. De Cedeo-erkenning is dan ook een hele fijne bevestiging en misschien zelfs wel de kroon op ons werk’.

Over de CEDEO-erkenning

Om voor een Cedeo-erkenning in aanmerking te komen moet een aanbieder voldoen aan nauw omschreven kwantitatieve en kwalitatieve criteria. In ieder geval moet tenminste 80% van de respondenten aangeven ‘tevreden tot zeer tevreden’ te zijn over de dienstverlening, de samenwerking en de behaalde resultaten. De score wordt exact vastgesteld aan de hand van het Cedeo klanttevredenheidsonderzoek.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie