CIA Challenge Exam

Het IIA werkt samen met de NBA om een speciaal CIA Challenge - examen aan te bieden. Het is wederom mogelijk voor RA’s om de wereldwijd erkende CIA-certificering in één examen te behalen.

Dit is een unieke kans om lid te worden van een groep van meer dan 170.000 CIA's wereldwijd die deze zeer gerespecteerde wereldwijde certificering hebben verdiend om hun professionele groei en opwaartse mobiliteit te verbeteren. De CIA-titel biedt erkenning en status en identificeert auditors als toegewijde en competente internal auditprofessionals.

Het volgende moment om je aan te melden is vanaf 1 september, dus noteer deze datum in je agenda en mis de kans niet om de geloofwaardigheid van uw interne audit te vergroten door CIA aan uw inloggegevens toe te voegen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

Twee dingen die we graag onder de aandacht brengen is het bewijs van inschrijving bij de NBA die je nodig hebt om je aan te melden voor de cia-certificering. Als IIA-lid betaal je $350 USD minder voor het examen. Mocht je nog geen lid zijn adviseren wij je om eerst lid te worden zodat je in aanmerking komt voor de korting en kun je profiteren van alle andere IIA leden voordelen. Voor overige vragen kijk hieronder bij de FAQ. 

Voor meer informatie over het CIA certificering, klik hier.

Prijs

a)    Examen (CIA aanvraagkosten, CIA challenge exam registratiekosten, examenvoorbereidingspakket):
a.    IIA leden* - $1,195 USD  
b.    Niet - IIA leden - $1,545 USD

b)    Examen herkansing
a.    IIA leden - $795 USD
b.    Niet - IIA leden- $945 USD

Er wordt geen restitutie (geheel of gedeeltelijk) gegeven aan kandidaten.

* Een individeel lidmaatschap bij het IIA bedraagt jaarlijks €363,-. Klik hier voor de voordelen van een IIA-lidmaatschap en hier om je aan te melden als lid bij IIA Nederland. 

 

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie