Commissies

Bij het IIA zetten diverse enthousiaste leden zich vrijwillig in voor onze beroepsvereniging. Het IIA draait met name op vrijwilligers en deze zijn daarmee erg belangrijk. Er zijn, naast het bestuur,
diverse commissies en werkgroepen. De commissievoorzitters worden benoemd door het bestuur. De commissies stellen elk jaar een jaarplan op dat ze presenteren aan het bestuur. Het bestuur geeft daarop al dan niet goedkeuring tot het uitvoeren van de voorgestelde plannen. 

Wil je je ook aansluiten als vrijwilliger bij het IIA, neem dan contact op via iia@iia.nl. Of kijk bij de vacaturebank voor open vacatures.

Audit Magazine

Eén keer per jaar, in december komt er een gedrukte versie van Audit Magazine uit, waarin de meest spraakmakende en best gelezen artikelen zijn terug te vinden. De inhoud van het magazine wordt gemaakt door de redactie van Audit Magazine. Met de kwartaalthema's van Audit Magazine wil de redactie inspelen op de actualiteit.

Elk kwartaal behandelt Audit Magazine Online een ander thema.

Jaarplan AM 2023

Het Audit Magazine redactie team bestaat uit de volgende personen:

De redactie staat open voor vernieuwende ideeën en suggesties. U kunt de redactie bereiken via: auditmagazine@iia.nl.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie