Lef en creativiteit

Over Arnoud
Arnoud Ellenbroek ondersteunt organisaties als adviseur, coach en auditor met prestatieverbetering en organisatieontwikkeling. Al aan het begin van zijn loopbaan, als officier bij de Koninklijke Marine, ervaarde hij het belang van een passende balans tussen regels en vertrouwen. Hoe beter die balans, hoe hoger de prestatie en het werkplezier. Gedurende de rest van zijn loopbaan heeft hij steeds op één of andere wijze bijgedragen aan het optimaliseren van de organisatiecultuur. Of dat nu als lijnmanager of auditor was; of dat nu alleen gericht was op het eigen team of de gehele organisatie. 

Arnoud is zowel bij Schiphol Group als bij ProRail werkzaam geweest als auditor. Bij ProRail heeft hij de Internal Audit Functie vanaf de basis opgebouwd. Arnoud is Register Operational Auditor (RO) en is als docent en examinator verbonden aan de Executive MSc of Internal Auditing van de UvA.

Over de presentatie
Voor het analyseren en beoordelen van de cultuur van een organisatie bestaat geen éénduidig normenkader. Het vereist enig lef en creativiteit om impact te hebben. In deze sessie deelt Arnoud ervaringen en reikt hij hulpmiddelen aan, die inspiratie bieden om bij te dragen aan een optimale organisatiecultuur.

Terug naar het congres

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie