Liefde voor medewerkers en klanten

Over Bas
Bas is op zijn 19e begonnen bij AFAS als productmanager. Via manager productmanagement en directeur productontwikkeling werd deze nerd in 2008 Algemeen Directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS en is dat nog steeds. Onder zijn verantwoordelijkheid werd AFAS een toonaangevend bedrijf en groeide AFAS tot een bedrijf met een omzet van meer dan 100 miljoen.

Bas is een veelgevraagd spreker en een echte ICT-kenner en staat altijd open voor vragen en suggesties. Bas geeft dan ook regelmatig pittige presentaties waarbij hij de aanwezigen én zichzelf een spiegel voorhoudt. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van ondernemen, leiderschap, cultuur, ICT, innovatie, marketing en User Experience.

Over de presentatie
Liefde voor medewerkers en klanten. Bas deelt zijn praktische tips met de zaal. Tips die iedereen direct de volgende dag in de praktijk kan brengen.

Terug naar het congres

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie