Workshop Authentiek Leiderschap

Over Carina
Carina Mak is mede-eigenaar van het bedrijf Authentiek Leiderschap. Na een opleiding tot Bedrijfseconoom en Register Controller heeft ze internationale ervaring opgedaan in diverse leidinggevende posities bij Unilever, in Finance, Sales en HR. In 2007 startte Carina haar eigen bedrijf en vrij snel daarna besloot ze om de kracht van authentiek leiderschap verder te verspreiden.

"Ik creëer graag impact in een situatie, bij een persoon, in een team of binnen een bedrijf. Dat is wat mijn ervaring ook laat zien. Impact creëren op grote en kleinere schaal, door mensen gelukkiger en succesvoller te maken. Daar word ik ook gelukkig van."

Over de workshop
Leiders die veel verantwoordelijkheden dragen, kampen met dezelfde soort problemen. Vaak worden oplossingen voor problemen te diep gezocht, waardoor problemen alleen maar verergeren, terwijl andere issues weer te oppervlakkig worden aangepakt, waardoor er niets verandert. Leiders blijken onder druk tevens hun authenticiteit te verliezen en lopen tegen de negatieve aspecten van hun ego’s aan, terwijl ze op hetzelfde moment op zoek zijn naar een diepere zingeving van hun werkzaamheden. Kortom, het zijn stuk voor stuk goede leiders, maar ze zijn soms wat zoekende. Authentiek Leiderschap heeft inzichten en methoden ontwikkeld hoe je effectief met al deze vraagstukken om kunt gaan. Het is een in de praktijk beproefde methode gebleken die tot meer succes en geluk leidt.

Terug naar het congres

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie