Bias in de besluitvorming

Over Julie
Julie Oosterloo is Manager Integrity & Compliance bij KPMG Nederland. Ze richt zich binnen KPMG vanuit haar achtergrond als sociaal psycholoog en gedrags- en vaardigheidstrainer op verschillende vraagstukken op het gebied van gedrag en cultuur, uiteenlopend van verandertrajecten, het meenemen van cultuur en gedrag in onderzoeken tot in het implementeren van oplossingsrichtingen op het gebied van cultuur en gedrag middels trainingen en workshops ten aanzien van cultuur en gedrag. Onderwerpen waar zij zich speciaal mee bezighoudt zijn o.a. de ontwikkeling van didactisch verantwoorde trainings- en cultuurprogramma’s om bewustwording te bevorderen en impact op gedrag te bewerkstelligen. Daarnaast heeft Julie ruime ervaring met trainingen, workshops en andere oefeningen op het gebied van integriteit, omgaan met dilemma’s, teamwerk, omgaan met biases, zelfreflectie, interviewvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en groepsdynamiek.

Over de presentatie
In deze presentatie staan we stil bij verschillende denkpatronen die mensen sterk beïnvloeden in hun beeld-, oordeels- en besluitvorming, zowel persoonlijk als in het werk. We verkennen op welke wijze deze denkpatronen van invloed kunnen zijn in de werkzaamheden van de internal auditor. Tot slot staan we stil bij enkele tips en tricks om eventuele nadelige effecten van denkpatronen tegen te gaan.

Terug naar het congres

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie