Workshop Ongeschreven regels

Over Roos
Roos Kalker is auditmanager bij de Auditdienst Rijk. Zij adviseert ministeries over verschillende organisatievraagstukken. De afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in onderzoeken op het gebied van gedrag, verandermanagement en procesverbetering. Roos is naast onderzoeker ook facilitator en illustrator. In haar onderzoeken maakt ze regelmatig gebruik van groepssessies en visualisaties.. 

Over de presentatie (samen met Marlies Ypma)
Roos Kalker en Marlies Ypma bespreken in deze duo-presentatie: Hoe maak je gedrag in organisaties bespreekbaar? Hoe geef je het management handvatten voor interventies? Een 'ongeschreven regels onderzoek' biedt een praktisch frame, waarmee je de code kunt kraken voor organisatiecultuurverandering. Tijdens de workshop laten Roos Kalker en Marlies Ypma je de essentie van deze fascinerende onderzoeksmethode ervaren. Ook voor niet-gedragsonderzoekers.

Terug naar het congres

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie