Benchmarking roundtable 2018

Met de benchmarking tool van IIA Inc kan een Internal Auditfunctie (IAF) zich vergelijken met andere IAF's. Het is leerzaam om met elkaar te klankborden over positionering, taakstelling, performance en ontwikkelingen in het vakgebied. Dit kan nieuwe inzichten brengen om nog verder te groeien.

Het benchmark onderzoek (onderdeel van de Audit Intelligence Suite - voorheen GAIN) wordt wereldwijd uitgevoerd door IIA Inc. Om de toegevoegde waarde voor Nederlandse Internal Auditfuncties te maximaliseren, worden voor Nederland een aantal zaken gecoördineerd door de Benchmarking Commissie van IIA Nederland.

In overleg met de deelnemers van voorgaande jaren is besloten jaarlijks te rouleren tussen de doelgroepen. Met het hanteren van een tweejaarlijkse cyclus per doelgroep zijn de resultaten beter vergelijkbaar en kunnen zinvolle discussies gevoerd worden tijdens rondetafelbijeenkomsten. Voor 2018 is de doelgroep: Handel, industrie en dienstverlening (Dutch Trade and Industry).

Tijdens de roundtable op vrijdag 2 november worden de benchmarkresultaten met elkaar besproken. Om deze roundtable te laten slagen, is het belangrijk om tijdig te beginnen met het verzamelen van informatie. Hiervoor is het belangrijk dat alle benodigde informatie uiterlijk maandag 15 oktober 2018 is ingevoerd in het benchmarkingsysteem van IIA Inc. De Chief Audit Executive van uw afdeling heeft hiervoor van ons een uitnodiging uitvangen inclusief invulinstructies.

IIA leden betalen USD 149 voor het benchmarkrapport indien het lid zelf ook deelneemt aan de benchmark. Kiest u ervoor om zelf niet deel te nemen aan de benchmark maar wilt u wel een benchmarkrapport aanschaffen, dan kost dat USD 550. Op de website van de Audit Intelligence Suite kunt u meer lezen over het benchmarking onderzoek en andere optionele services. 

Als u behoort tot de doelgroep Handel, industrie en dienstverlening (Dutch Trade and Industry niet-financiële instellingen, hopen wij dat u meedoet aan deze benchmark en aan deze roundtable!

Datum
2 november 2018

Tijd
09:00 tot 12:30 uur met aansluitend lunch

Locatie
IIA Academy, Burgemeester Stramanweg 102a, Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€0,-
Niet-leden mogen maximaal één keer per jaar deelnemen aan een gratis evenement

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 30 personen

Doelgroep
De roundtable is bedoeld voor IAF leden die hebben deelgenomen aan de 2018 Audit Intelligence Suite – benchmark report.

PE punten
2

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie