CAE Forum Roundtable

Omschrijving
Elke 2 maanden komt het CAE Forum bij elkaar om met vakgenoten te sparren over actuele onderwerpen onder leiding van Astrid Langeveld, groepsdirecteur Internal Audit van Achmea. De inloop is vanaf 17.30 uur. Het programma is van 18.00 tot 20.00 uur. Na een inleiding zullen de discussies plaatsvinden aan ronde tafels. Er zijn 3 ronde tafels met maximaal 8 personen. Na afloop van het programma is er nog gelegenheid om na te praten. Tijdens de bijeenkomst wordt een 3-gangendiner geserveerd.

Thema
Onlangs verscheen het rapport Toepassingen van oorzaakanalyses bij audits, handvatten en ervaringen voor root cause analyses. Peter Hartog, clustermanager van SVB en Pieter Overbeeke, hoofd internal audit bij Centric, zullen dit rapport toelichten en uitnodigen tot discussie hierover. Bij de afsluiting van deze roundtable zal IIA bestuurslid Arjan Man tevens ingaan op het Hot Topics 2018 report dat i.s.m. de Europese instituten is verschenen. 

Datum
18 december 2017

Tijd
17:30 tot 20:30 uur

Locatie
Villa Oldenhoff, Voetangelweg 9, Abcoude
Villa Oldenhoff is gelegen aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht met gratis parkeergelegenheid.

Prijs leden / niet-leden
De bijeenkomsten zijn gratis voor leden van het CAE Forum. Niet-leden kunnen op uitnodiging eenmalig vrijblijvend kennismaken met het CAE forum en betalen € 100 als bijdrage aan de kosten.

PE Punten
2

Doelgroep
Hoofden Internal Audit, werkzaam bij beursgenoteerde bedrijven of organisaties van openbaar belang

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 24 deelnemers

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie