CAE Forum Roundtable [VOL]

Elke 2 maanden komt het CAE Forum bij elkaar om met vakgenoten te sparren over actuele onderwerpen onder leiding van Astrid Langeveld, groepsdirecteur Internal Audit van Achmea. De inloop is vanaf 17.30 uur. Het programma is van 18.00 tot 20.00 uur. Na een inleiding zullen de discussies plaatsvinden aan ronde tafels. Er zijn 3 ronde tafels met maximaal 8 personen. Na afloop van het programma is er nog gelegenheid om na te praten. Tijdens de bijeenkomst wordt een 3-gangendiner geserveerd.

Inleiders:

  • Marc Immink, CAE AEB Amsterdam
  • Peter Kruysifix, CAE Wolters Kluwer

Het " in-control" vraagstuk beperkt zich niet tot financiële en compliance activiteiten.  Met name de strategische en operationele risico's spelen een belangrijke rol in menig organisatie. De daaraan gerelateerde beheersingssystemen dienen daarom zichtbaarder aanwezig te zijn in de volle breedte (sales & marketing, productie, logistiek etc) van een organisatie. Wij laten voorbeelden zien waarin de risico-analyse gekoppeld wordt aan audits. We delen  eveneensvoorbeelden van geïdentificeerde key controls binnen operationele processen.  

Aanmelden
Datum

16 april 2020

Tijd
17.30 tot 20.30 uur

Locatie
Green Village, Blokhoeve 7, Nieuwegein

Prijs leden / niet-leden
De bijeenkomsten zijn gratis voor leden van het CAE Forum. Wie wél lid is van het IIA, maar nog niet van het CAE Forum kan op uitnodiging eenmalig vrijblijvend kennismaken met het CAE forum en betaalt in dat geval 
€ 100 als bijdrage aan de kosten.

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 24 personen

PE punten
2

Doelgroep
Hoofden Internal Audit, werkzaam bij beursgenoteerde bedrijven of organisaties van openbaar belang.

 

Deze activiteit is volgeboekt. Wilt u op de wachtlijst? Stuur dan een e-mail naar trainingen@iia.nl.
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie