CAE Forum Roundtable

Elke 2 maanden komt het CAE Forum bij elkaar om met vakgenoten te sparren over actuele onderwerpen, deze avond is onder leiding van Jantien Heimel, voorzitter van IIA Nederland en Chief Audit Executive bij Nuon, part of Vattenfall. De inloop is vanaf 17.30 uur. Het programma is van 18.00 tot 20.00 uur. Na een inleiding zullen de discussies plaatsvinden aan ronde tafels. Er zijn 3 ronde tafels met maximaal 8 personen. Na afloop van het programma is er nog gelegenheid om na te praten. Tijdens de bijeenkomst wordt een 3-gangendiner geserveerd.

Het thema op 27 augustus is Governance als audit object. Annemarie van der Burg is meervoudig toezichthouder en zeer ervaren in Governance Educatie (waarbij in concept ruim 350 kandidaten toezichthouder/commissaris zijn opgeleid). We hebben haar gevraagd het thema in te leiden vanuit het perspectief van toezichthouder/commissaris en de onderlinge relatie met internal audit. Wat wordt er verwacht vanuit Bestuur en Toezicht en hoe levert de internal auditor daar een bijdrage aan? Hoe kan Bestuur en Toezicht beter gebruik maken van internal Audit en hoe zorgt internal audit dat dat wordt gerealiseerd?
 

 

Datum
27-08-2018

Tijd
17.30 tot 20.30 uur

Locatie
Villa Oldenhoff, Voetangelweg 9, Abcoude
Villa Oldenhoff is gelegen aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht met gratis parkeergelegenheid.

Prijs leden / niet-leden
De bijeenkomsten zijn gratis voor leden van het CAE Forum. Wie wél lid is van het IIA, maar nog niet van het CAE Forum kan op uitnodiging eenmalig vrijblijvend kennismaken met het CAE forum en betaalt in dat geval 
€ 100 als bijdrage aan de kosten.

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 24 personen

PE punten
2

Doelgroep
Hoofden Internal Audit, werkzaam bij beursgenoteerde bedrijven of organisaties van openbaar belang.

 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie