CAE Seminar (ism RSG Finance)

Kan Internal Auditing Agile worden?

'We werken Agile dus er valt niets te auditen...' Dit klinkt waarschijnlijk steeds meer internal auditors bekend in de oren. Agile werken wint namelijk aan populariteit. Organisaties gaan steeds meer en vaker werken op een Agile manier. Een project wordt opgedeeld in korte iteraties, waardoor het mogelijk is snel aanpassingen door te voeren als dat nodig is. Maar welke gevolgen heeft dit nu voor internal audit? Zijn er andere soorten audits vereist? En vergt dit wellicht andere competenties van een internal auditor?

Richard Hoedeman, eigenaar van Ctrl Improve, gaat u tijdens ons jaarlijkse CAE Seminar antwoord geven op deze vragen en u meenemen in de ontwikkelingen op het gebied van agile auditing.

Trainer
Richard Hoedeman is van origine een ICT-specialist met een zeer brede interesse en uiteenlopende capaciteiten. Systeemontwikkeling loopt als een rode draad door zijn carrière. Vanuit zijn onderneming, Ctrl Improve, verzorgt Richard certificerende trainingen in de Lean – Agile frameworks en begeleidt organisaties bij de implementatie ervan. Belangrijk speerpunt hierbij zijn o.a. de opleidingen op het gebied van Agile Scrum, DevOps en Lean Leadership. Daarnaast worden vanuit Ctrl Improve teams gecoacht bij de manier van werken door middel van Agile Improvement Boxes.

Datum
12 april 2018

Tijd
15:30 tot 20:30 uur (inclusief diner)

Locatie
Avant-Garde restaurant, PSV Eindhoven

Prijs leden / niet-leden
Gratis (op uitnodiging)

Aantal deelnemers
Minimaal 10 en maximaal 20 personen

PE punten
2

Doelgroep
Chief Audit Executives

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie