Certified ISO 31000 Risk Management Professional (externe opleider)

(Externe opleider)

Wilt u uw eigen ziens- en werkwijzen spiegelen aan dé internationale richtlijn op het gebied van risicomanagement? En wilt u ook kunnen tonen dat u de theorie beheerst? Kies dan voor deze intensieve driedaagse training die opleidt tot de wereldwijd erkende certificering ISO 31000 Risk Management Professional van het Global Institute for Risk Management Standards. 

Na deze training weet u wat risicomanagement inhoudt en kent u de eisen die ISO 31000 stelt aan deugdelijk risicomanagement. U leert de ISO 31000 norm te interpreteren en te integreren in reeds bestaande managementsystemen. Zo bent u in staat om gestructureerd aan de slag te gaan met het implementeren en optimaliseren van risicomanagement binnen uw organisatie.

Aanmelden kan via het formulier op de laatste pagina van de brochure

Datum
21 tot en met 23 november 2018

Locatie
Regardz La Vie, Utrecht (vlakbij CS)

Prijs
Training: 2.350 euro (excl. btw)
Examen: 250 euro (excl. btw)

Doelgroep
Algemeen en  operationeel managers,financial en business controllers, (IT) risk managers, kwaliteitsmanagers, ISO-en KAM-auditoren, security, facility en business continuity managers, compliance officers, internal, operational en financial auditors. 

Docent
Marinus de Pooter  heeft ruim 25 jaar internationale management-, consulting-en trainingservaring op het gebied van performance, finance, audit, compliance, quality en risk. Sinds 2014 is hij Certified Trainer bij G31000. 

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie