Communiceren met impact (PwC)

Deze training wordt aangeboden door PwC | the Academy. 

Uw boodschap duidelijk en snel overbrengen? Bouw de verhaallijn van uw rapportages en presentaties dan logisch en effectief op met onze PwC-methode pyramid thinking. U krijgt handvatten aangereikt om systematisch na te denken over uw publiek, uw boodschap en de opbouw van uw verhaal. Bij PwC gebruiken wij deze methode voor onze eigen rapportages en presentaties, met tevreden klanten als resultaat.

De training richt zich vooral op het bouwen van een goede structuur (verhaallijn), te gebruiken voor rapporten én presentaties. Ook ontwikkelt u uw schrijfvaardigheid, door volop te werken met uw eigen rapporten. Na afloop van de training:

  • begrijpt u het belang van pyramid thinking voor overtuigende rapportages en presentaties;
  • beheerst u de basisvaardigheden om zelfstandig pyramid thinking toe te passen. U kunt daarmee uw publiek optimaal informeren en overtuigen met een heldere en goed onderbouwde boodschap in uw rapportage of presentatie;
  • kunt u uw verhaallijn en boodschappen goed vindbaar en leesbaar in uw rapportage uitschrijven.

Trainers
De trainers Enid Mangal en Anneke van Mourik zijn werkzaam als adviseur bij PwC en hebben ruime ervaring met het opstellen van doelgerichte presentaties en rapportages.

Aanmelden kan via PwC | the Academy

Datum en tijd
dag 1: 16 november 2017: 9:30 - 17:00
dag 2: 4 december 2017: 9:30 - 12:45

Locatie
PwC Utrecht
Newtonlaan 205
3584 BH Utrecht

Prijs
De kosten van het bijwonen van deze training bedragen € 995,- vrijgesteld van btw. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, lunch en afsluitende netwerkborrel. Meer informatie over onze speciale kortingsregeling vindt u hier.

PE-punten
10

Doelgroep
Deze training is bestemd voor iedereen die via rapporten en presentaties zijn publiek wil meekrijgen voor zijn boodschap. We kunnen ook specifiek inzoomen op de uitdagingen van internal auditors, controllers en interne controle medewerkers in de publieke en commerciële sector, die hun stakeholders moeten overtuigen van hun oordeel en aanbevelingen.

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie