CPP- dag

Professional Practice Day: ‘Audit Coverage - Assurance per audit assignment or for your entire company?’

Voor leden van het Professional Practice Netwerk van het IIA is er op 8 december 2021 weer een interessante Professional Practice Day. Naast de update op vaktechnisch gebied, wordt ingegaan op het thema ‘Audit Coverage / Assurance’. Dit zal, op interactieve wijze, vanuit verschillende kanten worden belicht. 

In de eindrapportage van een audit onderzoek zal veelal in de samenvatting worden beschreven hoe de auditor concludeert over hetgeen hij onderzocht heeft. Deze conclusie kan opgesteld zijn met een focus op de efficiëntie of effectiviteit van aanwezige controls maar zeker ook anders geformuleerd zijn in de vorm of risico’s wordt beheerst. 
Aan het einde van een kwartaal, semester of jaar zal wordt veelal een management letter of samenvatting voor het bedrijf gemaakt. Waarop is deze samenvatting van alle individuele uitgebrachte audit producten gebaseerd en hoe wordt vastgesteld of de IAF voldoende coverage heeft gehaald als onderbouwing van deze periodieke samenvatting?   

Het CPP vindt dit onderwerp een belangrijk thema om dit jaar extra aandacht aan te besteden. Deze Professional Practice Day is daar de start voor.

De bijeenkomst zal (bij deelname van Engelstalige collega’s) in het Engels zijn.

Aanmelden
Data
08-12-2021

Tijd
14:00 tot 17:00 uur

Locatie    
Online

Prijs leden / niet-leden
Gratis (dit event is op uitnodiging en exclusief bestemd voor leden van het Professional Practice netwerk van het IIA)

PE punten
3

Doelgroep
Het Professional Practices netwerk bestaat uit internal audit experts, die het interessant vinden om de gezamenlijke vaktechnische uitdagingen voor de specifieke groep aan te pakken en ervaringen met elkaar te delen. Twee keer per jaar worden tijdens de CPP-dagen de ervaringen uitgewisseld en om zoveel mogelijk te leren van elkaar. De CPP-dagen zijn specifiek voor de leden van het PP-netwerk. Zij kunnen op uitnodiging gratis deelnemen. 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie