Cybersecurity bootcamp voor internal auditors (PwC)

Deze training wordt aangeboden door PwC | the Academy. 

Cybersecurity is een thema wat geëvolueerd is van pure IT aangelegenheid naar business noodzaak. Een flinke dosis basiskennis over cybersecurity, valkuilen en best practices van audit aanpakken zijn in deze tijd onmisbaar voor het uitvoeren van relevante, waardevolle audits en de afstemming van de resultaten met betrokkenen. En dit is precies wat deze training u biedt!

U verlaat deze training met een solide basiskennis van cybersecurity binnen de internal audit functie. U bent daarnaast in staat om interessante cybersecurity auditobjecten binnen uw organisatie aan te wijzen en het gesprek over cybersecurity aan te gaan met uw stakeholders.

De praktijk staat in deze training voorop en senior hackers uit ons Cyber Team demonstreren stap voor stap hoe hackers werken en hoe u cybersecurity zwakheden kunt signaleren met behulp van verschillende tools. Aan de hand van een concrete praktijkcasus gaat u vervolgens zelf aan de slag met een cybersecurity aanpak.

Na afloop van de training bent u in staat om:

  • de context van cybersecurity binnen de internal audit functie te begrijpen;
  • cybersecurity zwakheden te signaleren door middel van verschillende specialistische tools;
  •  te herkennen welke onderdelen binnen uw organsatie interessante cybersecurity auditobjecten kunnen zijn;
  • het gesprek over cybersecurity aan te gaan met stakeholders.

Trainers
De hoofdtrainer is Wouter Otterspeer en is werkzaam bij het cybersecurity team van PwC. Wouter heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken van IT omgevingen en heeft veel ervaring met Internal Audit binnen de cybersecurity context. Wouter zal deze training samen met andere zeer ervaren adviseurs van PwC verzorgen. Alle trainers hebben ruime ervaring op het gebied van cybersecurity en internal auditing.

Aanmelden kan via PwC | the Academy

Datum
7 december 2017
12 april 2018

Tijd
9:00 - 17:15 uur

Locatie
PwC Utrecht
Newtonlaan 205
3584 BH Utrecht

Prijs
De kosten van het bijwonen van deze training bedragen € 795,- vrijgesteld van btw. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, lunch en afsluitende netwerkborrel. Meer informatie over onze speciale kortingsregeling vindt u hier.

PE-punten
7

Doelgroep
Deze training is bestemd voor internal auditors die binnen de organisatie IT onderzoeken uitvoeren en relevante en waardevolle cyber security audits willen uitvoeren.
 

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie