Digitale training IT en Data & Analytics audits voor de non-IT internal auditor

KPMG Learning Academy - Digital Classroom Training 

IT is al decennia niet meer weg te denken voor auditors, maar door de enorme toename van data, algoritmes en robotics verandert ITsnel. Dit beïnvloedt de rol van internal auditors, compliance-en riskmanagers aanzienlijk. In deze 4-daagse training krijg je de kennis en tools aangereikt die je nodig hebt om met deze veranderingen om te gaan.

Na deze digitale training ben je in staat om de basis te begrijpen van IT auditing, maar ook om Data & Analytics in audits toe te passen. Ook geven we je een inkijk in de betekenis van Algoritmes en Robotic Process Automation voor IT auditing in de toekomst. Dit is een unieke digitale training voor iedereen (internal auditors, risk-en compliancemanagers) zonder IT-kennis.

Trainers
Paul Kromhout RE is director bij KPMG IT Advisory en als docent verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Hij verzorgt trainingen op het gebied van IT auditing en data & analytics. Tijdens deze onlinetraining neemt hij ons mee om in begrijpelijke en concrete taal de basis van IT auditing te doorgronden en leren toe te passen in de praktijk.

Drs. Huck Chuah RA ROis partner bij KPMG Internal Audit services en als associate program director en docent verbonden aan de Executive MSc. of Internal Audit aan de Universiteit van Amsterdam.

Aanmelden voor deze digitale classroom kan via NL-FMLearningacademy@kpmg.nl 

Download de brochure van deze digital classroom training

Aanmelden

Datum

Donderdagochtend 11 juni
Donderdagochtend 18 juni
Donderdagochtend 25 juni
Donderdagochtend 2 juli

Tijd
9.00 - 12.30 uur

Prijs
€ 950,- , inclusief materiaal

PE
14

Informatie & aanmelden
Download de brochure van deze digital classroom training
NL-FMLearningacademy@kpmg.nl

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie