IIA CONGRES 2021

Wat kijken we ernaar uit om na 1,5 jaar jullie weer bij elkaar te brengen bij het jaarlijkse IIA Congres. Dit kennis- en netwerkevent voor de internal auditor met het thema Reinvent & Reconnect vindt in 2021 plaats op 16 en 17 september 2021. Met elkaar netwerken, sparren en elkaar vakinhoudelijk bijpraten. Reconnecten dus. Daarnaast kijken we vooruit en gaan we in op het beyond covid tijdperk en actuele ontwikkelingen, ofwel reinventen.

16 & 17 september 2021:

Reinvent & Reconnect met Jort Kelder als dagvoorzitter

Sneak peak programma

Wat heeft de afgelopen periode gedaan met de cultuur en waarden binnen een onderneming nu mensen veelal digitaal onboarded zijn? Nieuw in het congresprogramma zijn dan ook reconnecting roundtables, waarbij we in kleine groepen met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Keynotes zijn onder andere Simone Heidema, Jitske Kramer, Eric Smit en Hanna Verboom. Veel sprekers die op het programma van vorig jaar stonden, hebben we kunnen behouden en zien jullie terug in het programma van 2021.

Check onze congres website voor het laatste nieuws over het programma, sprekers, vroegboekkorting etc. 

Geld terug garantie:

Mocht het congres onverhoopt niet door kunnen gaan vanwege overheidsmaatregelen rondom Covid-19 dan krijgt u het betaalde bedrag terugbetaald.
Mocht u ziek worden met Covid-19 symptomen, dan heeft u de mogelijkheid de livestream te volgen of later terug te kijken.

Aanmelden
Data
16 en 17 september 2021

Aantal deelnemers
Minimaal 200 personen
Vanwege de coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt. Vol = vol.

Locatie
Theater Gooiland, Emmastraat 2 in Hilversum
Er zal ook een live stream worden opgezet. 

Coronamaatregelen

De veiligheid van de deelnemers staat centraal op het IIA Congres. We volgen het protocol voor veilig organiseren van evenementen in het kader van het coronavirus, opgesteld door branche- en vakorganisaties. Op de locatie zijn maatregelen getroffen qua routing, hygiëne, catering en bieden alle gasten een hygiënetoolkit aan. Er zijn meerdere in- en uitgangen zodat de bezoekers met gepaste afstand naar binnen kunnen.

Op dit moment worden de versoepelingen gefaseerd doorgevoerd. Er zijn inmiddels goede ervaringen opgedaan met de fieldlab testevenementen. Wat de situatie gaat betekenen voor evenementen in september is nu nog niet bekend. We houden er rekening mee dat er sneltesten uitgevoerd moeten worden of een bewijs van vaccinatie overlegd moet worden.

Coronatoegangsbewijs

Naast testbewijzen, zijn ook vaccinatiebewijzen beschikbaar in de CoronaCheck-app. Daarmee kun je na een volledige vaccinatie, net na als een negatieve test, toegang krijgen tot het IIA Congres. Wij zullen om dit zogenaamde 'coronatoegangsbewijs' vragen.

Hoe werkt het? Op basis van een volledige vaccinatie of een negatieve testuitslag maakt de CoronaCheck-app een QR-code aan. Deze QR-code kun je scannen met de app CoronaCheck Scanner. Als het coronatoegangsbewijs correct is, komt er een groen vinkje in beeld. Hiermee krijg je toegang tot evenementen (en andere landen).

Prijs leden / niet-leden

€ 1.095,- leden / € 1.295,- niet-leden

PE punten
13

Programma
Ga naar https://www.iia.nl/congres2021#programma

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie