IIA CONGRES 2022

 

Moed & Veerkracht

Het thema van het IIA congres 2022 is Moed & Veerkracht. Wat gebeurt er in een post-coronawereld? De wereld verandert razendsnel en het vereist moed om dingen anders te durven doen. Ook als Internal Auditor. Moed en veerkracht zijn nodig om over je eigen functie heen te stappen. Geen zwarte letters op het witte papier te zetten.  
 
Wat kan je verwachten:

  • Inspirerende sprekers met diverse achtergronden en invalshoeken
  • Plenaire sessies 
  • De mogelijkheid te kiezen uit diverse parallelsessies voor een gevarieerd programma dat aansluit bij je persoonlijke voorkeuren
  • Gelegenheid tot netwerken met vakgenoten om kennis en ervaringen uit te wisselen

Ook dit jaar gaan we jullie wederom een keuze aanbieden: live aanwezig zijn of de livestream bijwonen. Bij de livestream zal alleen de bijdrage uit de grote zaal worden weergegeven. Klik hier om je aan te melden voor de livestream. 

Houd deze pagina goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Klik hier voor een impressie van het congres van 2021.

 

Aanmelden

Datum
23 en 24 juni 2022

Tijd
09:00 tot 17:00 uur

Locatie
AFAS theater Leusden 

Bespaar tijd en geld:
Leden die van plan zijn om met meer dan 10 deelnemers naar het congres te komen, kunnen een e-mail sturen naar congres@iia.nl voor het groepsformulier.

Prijs leden / niet-leden
€1095- / €1.295,-

Aantal deelnemers
Minimaal 200 en maximaal 550 personen

PE punten
13

 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie