IT-Risk Event (extern)

Risk Event verplaatst naar 1 december 2020

In verband met de ontwikkelingen rond de uitbraak van het COVID-19, isbesloten om het Risk Event 2020 van 2 april aanstaande uit te stellen naar 1 december van dit jaar, eveneens in Spant! te Bussum. Het programma blijft voor zover mogelijk, gehandhaafd. Je kunt deze terugvinden op de website van het Risk Event.

De organisatie stelt de veiligheid van relaties, deelnemers, partners, sprekers en alle anderen die zouden deelnemen aan het event op 2 april voorop. De organisatie wil hierin geen enkel risico lopen op verspreiding van het virus en heeft daarom besloten het event te verplaatsen naar 1 december.

1 december 2020 vindt het derde ISACA IT-Risk Event plaats. Het thema is ‘Boxing To Fight Risk’ met een grote verscheidenheid / diversiteit aan sprekers en verschillende hoofdstromen.

Het ISACA Risk Event richt zich onder andere op Risk Managers en Risk Consultants (Corporate, Operational, Financial & IT risk), Security en Cyber specialisten, IT- Auditors, CIO’s, (Senior) Management, Thought leaders in organisaties, Business informatie managers, Application managers, Project- en servicemanagers en Consultants in de IT branche.

Het programma bestaat uit vier hoofdstromen waaruit deelnemers kunnen kiezen:

  • Corporate Risks
  • IT & (Cyber) Security Risks
  • Digital2Transform
  • In2Techno

Elk van de hoofdstromen bevat verschillende seminars.

Deelname aan het event geeft recht op 6 CPE punten.

De 2020-sprekers worden de komende maanden aangekondigd .(Call for speakers)

Aanmelden voor het Risk Event

 

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie