Leiden, inspireren en verbinden

Leiderschap is binnen iedere organisatie en voor elk projectteam van groot belang. Goede leiders zorgen ervoor dat mensen zich verbonden en geïnspireerd voelen. Zij zijn degene die anderen met plezier naar hun werk laten gaan. Het IIA-competentieraamwerk voorziet voor een groot deel in de behoefte aan leiderschap. Maar het kan nog beter. Na afloop van deze training ben je in staat om:

  • Leiderschapsstijlen te onderscheiden
  • Aan te geven waarom iemand een goed leider is
  • Nog beter te sturen op de juiste leiderschapseigenschappen
  • Het IIA-competentieraamwerk breder in te zetten
  • Als auditor en leider nog efficiënter te werken

Inhoud
De training gaat in op ‘wat is leiderschap’ en ‘waarom is dit zo belangrijk voor een auditor’. Niet alleen wordt er gekeken naar de literatuur over leiderschap, maar ook kijken we naar de verschillende typen leiders en hoe zij zich verhouden tot een auditor. Interessant is de vogelvlucht door de tijd waarin bekende leiderschapstheorieën worden besproken. Ook gaan de deelnemers uitgebreid aan de slag met het IIA-competentieraamwerk in relatie tot leiderschap. Hiervoor wordt het LiDRS-model als leidraad gebruikt. De training zit vol met waardevolle vaardigheden om zelf nog beter leiding te geven. Na afloop van de training krijgen alle deelnemers 6 maanden gratis toegang tot alle functionaliteiten van het LiDRS-model en het boek ‘Leiders!’ cadeau.

Trainers
Jochen Hekker en Bastiaan Ruizeveld de Winter zijn oprichters en eigenaars van LiDRS BV. Ze hebben beiden jarenlang uitdagende leidinggevende ervaring opgedaan bij de Koninklijke Marine. Als duikofficier en (meervoudig) Afghanistan-veteraan weet Jochen met inspirerende verhalen de luisteraar te boeien en bruikbare lessen mee te geven over leiderschap. Bastiaan weet als voormalig commandant van een onderzeeboot als geen ander hoe het is om onder stressvolle situaties de eindverantwoordelijkheid te dragen. Met een stevige academische achtergrond en 'hands-on' praktijkervaring zijn de heren scherpe en enthousiaste leiderschapstrainers

Data
19-04-2018

Tijd
09:00 tot 17:00 uur

Locatie
IIA Academy, Burgemeester Stramanweg 102 in Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€795,- / €895,-

PE Punten
7

Doelgroep
Internal en Operational Auditors, Senior Auditors, IT-auditors, Audit Managers en risk managers

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie

IIA-Partners