Training Snellezen en Mindmapping

Als hoogopgeleide professional is het belangrijk dat u binnen uw vakgebied snel complexe vraagstukken doorziet en gemakkelijk tot goede oplossingen komt. Daarnaast kenmerkt uw vakgebied zich door een leven lang leren. U moet veel informatie verwerken.

Door mindmapping leert u complexe vraagstukken te doorzien; komt u makkelijker tot innovatieve ingevingen en verbetert u uw herinneringsvermogen. Dit komt de kwaliteit van uw werk ten goede en bespaart u bovendien heel veel tijd. Het gebruik van software zorgt ervoor dat u zelfs nog sneller kunt werken; de mindmaps kunt delen met anderen en sámen kunt werken aan mindmaps.

Doelstellingen

Verbeter uw innovatiekracht
Ervaar tijdens deze training dat u gemakkelijker kunt associëren en uw gedachten en ingevingen sneller en gemakkelijker kunt ordenen. Door mindmapping als een andere manier van noteren toe te passen, komt u tot betere en originelere ingevingen en ideeën.

Verbeter uw begrip
Door het maken van een mindmap kunt u uw begrip van een tekst verbeteren. Maar u kunt mindmapping ook inzetten op andere manieren:

  • u kunt grip krijgen op complexe projecten
  • u kunt het als ondersteuning gebruiken om lastige beslissingen beter geïnformeerd te nemen
  • u kunt lang vervlogen herinneringen weer naar boven halen

In deze training leert u de basisbeginselen waarmee u direct aan de slag gaat.

N.B. Deze training is ook voor u geschikt wanneer u reeds de training snellezen en mindmapping heeft gevolgd. Tijdens deze training komen onderwerpen aan bod die u al eerder hebt behandeld. Echter, deze herhaling werkt goed om eerder behandelde stof op te frissen. Deze training gaat bovendien veel dieper in op het ontwikkelen van uw mindmapvaardigheden in relatie tot uw vakgebied. Tevens leert u om snel te werken met mindmappingsoftware. De dag na de training bent u in staat om het geleerde meteen in de praktijk te brengen.

Twee weken voor aanvang van de training krijgt u een instructie hoe u de gratis software kunt downloaden op uw laptop.

Data
11-04-2018

Tijd
09:00 tot 17:30 uur

Locatie
Kantoor IIA Nederland in Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€695,- / €795,-

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 12 personen

PE punten
7

Doelgroep
Auditors van alle niveaus die de behoefte hebben om te kunnen innoveren, snel gedachten willen kunnen ordenen en gemakkelijker complexe informatie en situaties willen kunnen doorgronden en overzien.

Trainer
Bas Hoorn, directeur en hoofdtrainer van trainingsbureau BasHoorn.nl

 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie

IIA-Partners