PAS Conferentie 2021

We kunnen haast niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen bij onze jaarlijkse PAS Conferentie. Deborah Nas start als plenaire spreker met als topic Technologietrends van het heden en de toekomst. De breakout sessies voor en na de pauze zijn gerelateerd aan het thema Unlocked. We sluiten de dag af met plenaire spreker Jolien Slavenburg, over intuïtief leiderschap.

Thema: Unlocked

Aanmelden
Datum
11 november 2021

Tijd
09.00 tot 17.00 uur

Locatie
Van der Valk Hotel Sassenheim (Warmonderweg 8, Sassenheim  Zuid-Holland)

Coronamaatregelen- toegansbewijs
De veiligheid van de deelnemers staat centraal. We volgen het protocol voor veilig organiseren van evenementen in het kader van het coronavirus, opgesteld door branche- en vakorganisaties. Op de locatie zijn maatregelen getroffen qua hygiëne, catering en bieden alle gasten een hygiënetoolkit aan. 

We hanteren een bewijs van vaccinatie en/of herstelbewijs (CoronaCheck-app). Indien je deze niet kan laten zien dan biedt het IIA je een sneltest aan. Mocht deze postief zijn kun je helaas niet deelnemen aan de training. 

PE punten
7

Prijs Leden / Niet leden
€ 295 / € 350

 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie