PAS event: Duurzaamheidsaudits

'Philips, we are striving to make the world healthier and more sustainable through innovation, with the goal of improving the lives of 3 billion people a year by 2030’. Aan zo’n missie wil je toch bijdragen?!

Steeds meer organisaties streven naar een positieve balans van hun impact op economie, natuurlijke omgeving en maatschappij. Daarnaast stellen steeds meer ondernemingen zichzelf daarbij ambitieuze doelen en rapporteren over hun voortgang bij de realisatie daarvan.

Natuurlijk kan ook Internal Audit een constructieve bijdrage leveren aan deze duurzame ontwikkeling. Wellicht vergelijkbaar met de rol die IA speelde om risicomanagement te introduceren en in te bedden in de bedrijfsvoering? Of bij de meer recente ontwikkeling naar het zoeken van een passende balans in de besturing tussen hard en soft controls (cultuur en gedrag)?

Arnoud Ellenbroek is director GRC & Sustainability bij Mazars en ontwikkelde samen met studenten van Wageningen Universiteit een praktisch stappenplan voor de duurzame ontwikkeling van organisaties. In deze IIA-PAS-Mazars round table schetst hij aan de hand van deze stappen welke rol IA zou kunnen spelen bij de maatschappelijk verantwoorde ontwikkeling van jouw organisatie. Wellicht leveren jullie, passend bij de aard en omvang van jullie eigen organisatie, net als Philips, straks ook een mooie bijdrage aan de United Nations Sustainable Development Goals!

Aanmelden
Datum
7 oktober

Tijd
09:30 tot 12:00

Locatie

Prijs leden / niet-leden
Gratis

Aantal deelnemers
Minimaal 6 personen

PE punten
2

Doelgroep
Internal auditors die werkzaam zijn bij de kleine internal auditfuncties (1-5 fte)

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie