PAS LIO event: Internal audit in agile IT Control

Agile, Scrum, DevOps, Big Data, Internet of Things, Blockchain gevleugelde woorden die we overal horen en die moeten natuurlijk allemaal wendbaar en snel (Agile) worden gerealiseerd. Nederlandse ondernemingen hebben Agile omarmd als een magische oplossing richting succesvolle projecten (en dat is nog terecht ook). Helaas worden termen als security en ‘in control’ hierbij als een contradictie in termen beschouwd. Vaak zien we dus wel IT ontwikkelaars en beheerders bij elkaar maar niet een security of risk specialist. Dit is geen situatie die alleen bij grote ondernemingen speelt, maar zeker ook bij kleinere organisaties met vaak kleine auditdiensten. In deze ronde tafel geven we op een leuke en pragmatische wijze de internal auditor van kleine auditafdelingen de handvatten om hiermee om te gaan. We starten met een quiz waarna we ingaan op de auditor en agile. Na de pauze pakken we op een zeer interactieve wijze door.

Programma
13.00 Ontvangst met koffie en thee en registratiemoment
13.30 Welkomstwoord
13.35 dr. Barry Derksen
15.00 Pauze
15.30 Spel olv dr. Barry Derksen
17.00 Afsluiting bijeenkomst, borrel

Spreker
dr.lec. Barry Derksen MSc MMC CISA CGEIT is een ervaren lijnmanager en auditor. Hij is associated professor bij de Vrije Universiteit (RE opleiding), lector IT management bij NCOI en momenteel manager Risk & Security bij ICS. Barry is tevens member of the board bij ISACA en Secure Software Alliance, hij heeft het best verkochte IT boek van Nederland op zijn naam (Trends in Business & IT) en recentelijk heeft hij het boek Agile Secure Software Lifecycle Management geschreven. Hij benoemt zichzelf als de man van onder…: ondernemen, onderwijzen, onderzoeken en ondersteunen zijn de rollen die hij zich graag aanneemt.

Data
28 november 2018

Tijd
13:00 tot 17:00 uur

Locatie
IIA Academy, Burgemeester Stramanweg 102A, 1101AA Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€0,-
Niet-leden mogen één keer per jaar meedoen aan een gratis event

Aantal deelnemers
Minimaal 15 en maximaal 40 personen

PE punten
3

Doelgroep
Internal auditors en LIO leden werkzaam op een kleine auditafdeling (1-5 fte)

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie