PAS Roundtable Effectief sturen op gedrag [VOL]

Maak tijdens deze roundtable voor kleine auditdiensten kennis met de in de wetenschap ontdekte wetmatigheden van gedrag, en het feit dat gedrag meetbaar gemaakt kan worden waardoor veranderingen / verbeteringen inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Leer de 3 valkuilen van gedragsbeïnvloeding waardoor slechts 0,8% van de tijd en energie wordt besteed aan het beste middel om prestaties te optimaliseren. Krijg daarnaast een introductie in het bedrijfskundige protocol dat is ontwikkeld om gedrag effectief te benoemen, te monitoren en bij te sturen.

De uitkomsten van deze roundtable worden gebruikt om je aan het denken te zetten en om handvatten mee te geven voor het auditen van cultuur en gedrag. (Oftewel: dezelfde doelstelling als bij de RO Masterclass, maar dan echt specifiek voor auditors in een kleine afdeling met de soms uitdagende rol t.a.v. de Raad van Bestuur).

Spreker
Joost Kerkhofs heeft ruim 17 jaar ervaring als (project)manager, consultant en coach. Door zijn achtergrond in Beleids- en Organisatiewetenschappen en kennis van gedragsverandering weet hij vaak snel de vinger op de zere plek te leggen. Zijn mensgeoriënteerde aanpak zorgt vervolgens voor acceptatie en draagvlak voor de oplossing binnen de organisatie. Bij opdrachtgevers als o.a. Rijkswaterstaat, ING, Mobilis, Rabobank Nederland, Wolters Kluwer, ASR, Fortis en IBM/ABN Amro heeft Joost aangetoond een veelzijdig en stressbestendig professional te zijn. De laatste jaren is hij vooral actief in het introduceren in Nederland van Organizational Behavior Management (OBM), een wetenschappelijk onderbouwde veranderaanpak voor gedragsverandering in organisaties ten behoeve van het verbeteren van prestaties. Tevens is Joost in deeltijd actief bij de Vrije Universiteit Amsterdam.

Datum
24 augustus 2017

Tijd
16:00 tot 19:00 uur

LocatieBinck Bank, Barbara Strozzilaan 310, Amsterdam

Prijs leden
€0,-
Niet-leden mogen maximaal één keer per jaar deelnemen aan een gratis evenement

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 20 personen

PE punten
2

Doelgroep
Auditors werkzaam bij een kleine auditafdeling (1-5 fte)

Deze activiteit is volgeboekt. Wilt u op de wachtlijst? Stuur dan een e-mail naar trainingen@iia.nl.
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie