PE-bijeenkomst ESAA en PAS

De Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) en het Instituut van Internal Auditors (IIA) - PAS organiseren op vrijdag 9 februari 2018 een bijeenkomst waarin twee alumni de inhoud van hun referaat zullen presenteren.

Hans Bank heeft een RA- en RC-achtergrond en heeft daarna de opleiding Internal Auditing & Advisory gevolgd. Hans neemt ons mee in zijn onderzoek naar de omvang en diepgang van wet- en regelgeving en de invloeden van externe toezichtscriteria op de interne organisatie van IAF’s van banken. In discussie met de deelnemers wordt bezien wat de leerpunten zijn voor auditors in andere sectoren.

Bina Bissumbhar vertelt over zijn onderzoek naar het leervermogen van de internal auditor in de bankensector, bezien vanuit zijn leerstijl en omgang met informatie-overload. Hij trekt de conclusie dat de toepassing van de informatie-download vaardigheden het leerprofiel van internal auditors versterkt. Deze conclusie geeft aanleiding om praktische toepassingen vorm te geven in het auditvak. Bina denkt graag met u na over deze toepassingen.

Alumni en overige belangstellenden zijn van harte welkom.

Datum
Vrijdag 9 februari 2018

Tijd
14.30 – 16.30 uur

Locatie 
Erasmus Universiteit Rotterdam

Kosten
Geen

Aanmelden
U kunt zich tot 2 februari hier aanmelden.
Meer informatie vindt u op de website. 

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie