Online Zoom Training Personal Branding

In verband met de maatregelen die wij allemaal in Nederland nemen om het coronavirus te bestrijden, wordt deze training als online Zoom Training gegeven. Binnen deze online omgeving is het mogelijk om 1-op-1 begeleiding van je docent te krijgen én opdrachten in groepsverband uit te voeren. Kortom, hetzelfde als een training op locatie, maar dan online!

Vergroot je impact met een sterk personal brand

Personal branding voor internal auditors: Internal auditors worden uitgenodigd naar hun persoonlijke identiteit, hun imago en hun impact te kijken. De workshop Personal Branding die Jocelyn al sinds september 2018 geeft in de IIA Academy krijgt iedere keer een hoge waardering. 


Effectievere positionering van je auditteam door een sterker Personal Brand!

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de noodzaak van een sterk Personal Brand, van een positief imago, je impact en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken. Je bent je erna bewust van waar jij voor staat, hoe je overkomt, of je een consistent beeld met je auditteam neerzet (live en online) en je bent in staat hierna je eigen Personal Brand strategie op niveau te houden. Je benut deze merkhandvatten in zowel werksituaties, bij je werkgever als op social media. Je weet jezelf als internal auditor (en je team) beter te positioneren en profileren, durft boven het maaiveld uit te komen en je weet je toegevoegde waarde te visualiseren en communiceren. Met meer plezier, zelfverzekerheid en succes!

Opbouw programma

 • Korte theorie, betekenis en werking Personal Branding en zichtbaarheid anno nu
 • Personal Branding model van Jocelyn Rebbens: Kracht van de 3 i’s: Identiteit, Imago, Impact
 • Spiegelbeeldopdracht: identiteit versus imago
 • Psychologie van eerste indrukken, je bent allen visitekaartje
 • Emotionele bankrekening voor een geloofwaardige reputatie
 • Waarom Personal Branding voor de analytische kennisprofessional (internal auditor)?
 • Online zichtbaarheid: kansen/bedreigingen voor je Personal Brand (verrassingselement: BrandCheck enkele deelnemers op social media)
 • Vormgeven van jouw Personal Brand dmv moodboards/collages
 • Pitchen van je Personal Brand moodboard en meerwaarde voor de organisatie
 • Het ontvangen van feedback, tops en tips
 • 9 Strategische tips en stappenplan voor een continue branding

--> Evaluatie workshop personal branding 28 september 2018

Aanmelden
Datum
20 mei 2020 

Tijd
09:00 tot 17:00 uur

Locatie
IIA Academy, Burgemeester Stramanweg 102a, Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€595,- / €695,-

PE Punten
7

Doelgroep
Auditors van alle niveaus

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers

Spreker:
Jocelyn Rebbens is economisch psycholoog en oprichtster van ReBBels. Ze begeleidt professionals en managers op het gebied van Personal Branding, Effectieve Communicatie, Leiderschap en Positieve Psychologie. In binnen- en buitenland, voor diverse doelgroepen en branches waaronder kennisexperts, PhD’s en financials. De vorm en intensiteit varieert; van workshops, trainingen, individuele coaching tot publicaties en online training. Haar passie is persoonlijke talenten & merken (bedrijfsculturen) te verbinden en te versterken. In 2016 en 2017 ontving zij de Best of NIMA award voor hoogst gewaardeerde trainer.

 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie