Presidents Dinner

Het President's Dinner is in de loop der jaren voor onze vereniging een belangrijke traditie geworden waarbij we onze externe relaties, bestuursleden en commissievoorzitters samenbrengen. Dit diner wordt voor genodigden gehouden op 25 november welkom vanaf 17.30 uur bij de Koepelkerk in Amsterdam (Kattegat 1). Het programma start om 18.30 uur met een welkomstwoord.

 
 

Data
25-11-2017

Tijd
17:30 / 18:30uur

Doelgroep
Genodigden

Locatie
Koepelkerk, Kattegat 1 te Amsterdam

Parkeren
In P1 parking op de Prins Hendrikkade 20a nabij het Centraal Station kunt u 24 uur lang voor 20 euro parkeren. Omdat u uw parkeerplaats van te voren boekt, heeft u gegarandeerd plek. Let Op: er is een beperkt aantal plaatsen, dus boek tijdig! U kunt vervolgens inrijden op basis van kentekenherkenning. Andere parkeeropties zijn de parkeergarage Nieuwendijk (voorheen De Kolk) aan de Nieuwezijdse Kolk en de op 15 minuten lopen gelegen parkeergarage Oosterdok.

Overnachten
Indien u wilt overnachten, dan zijn er diverse mogelijkheden in de buurt. Bijvoorbeeld het Renaissance Hotel (adres: Kattegat 1). Dit ligt naast de Koepelkerk.

 

 

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie