President's Dinner

Stakeholders van IIA Nederland worden jaarlijks uitgenodigd voor het President’s Dinner, georganiseerd in samenwerking met onze partner FSV Risk Advisory. Dit jaar worden bovendien voor het eerst in zeventien jaar de vrijwilligers van he IIA uitgenodigd. 

Het President's Dinner is voor onze vereniging in de loop der jaren een belangrijke traditie geworden, waarbij we onze externe relaties, bestuursleden en commissievoorzitters samenbrengen. Dit jaar zijn ook alle actieve commissieleden van harte uitgenodigd hiebij aanwezig te zijn.

De dresscode is black tie voor de heren en cocktail jurk voor de dames.

Het aantal deelnemers aan het President’s Dinner is beperkt. Graag verzoeken wij je daarom om je zo snel mogelijk, maar uiterlijk 25 oktober, aan te melden. Geef dan tevens eventuele dieetwensen door en of je samen met je partner komt, met de naam van je partner erbij. Mocht je verhinderd zijn of nog vragen hebben, dan horen wij dit graag via de mail: diner@iia.nl.

Mocht je willen overnachten in Rotterdam, dan raden wij boutique hotel Quartier du Port aan.

Datum
16 november 2019

Tijd
18:00 tot 23:00 uur

Locatie
Restaurant Dudok in het Park in Rotterdam. 

Prijs leden / niet-leden
Op uitnodiging

Aantal deelnemers
Minimaal 80 en maximaal 120 deelnemers

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie