PwC Summercourse 2019 [VOL]

In samenwerking met onze partner PwC organiseert IIA Nederland jaarlijks deze Summercourse. Dit zeer goed gewaardeerde evenement vindt in 2019 plaats op 23 & 24 september. Wees er vroeg bij, want de laatste jaren was de PwC Summercourse volgeboekt.

Het thema is dit jaar: "From Data Analytics To Human Impact". In twee dagen nemen we de deelnemers mee in een tweetal hoofdthema's: de data-gedreven, digitale auditfunctie en de menselijke impact van internal audit. De sessies worden gefaciliteerd door verschillende PwC experts die toonaangevend zijn in hun vakgebied.

In het kader van Data Analytics gaan we in op onderstaande onderwerpen:

  • State of the Internal Audit profession: tijdens deze sessie zal het jaarlijkse PwC onderzoek 'State of the Internal Audit profession' aan bod komen. Wat zijn de trends en ontwikkelingen in ons vak, met name op het gebied van 'Digital fitness'?
  • Audit Blackbox: real-time auditing wordt werkelijkheid met de Audit Blackbox. Wat zijn de mogelijkheden met de Audit Blackbox en hoe kan dit u helpen bij het uitvoeren van internal audits?
  • Datagedreven Fraudeonderzoek: het beleven en 'oplossen' van een fraude-crisis, waarbij we in de simulatie gebruik maken van data-analyse. We belichten ook wat de do's en don'ts zijn vanuit een internal audit perspectief. 

In het kader van Human Impact komen de volgende thema's aan bod:

  • Sustainability: wat is een sustainability audit en hoe voer je dit precies uit? Wat is bijvoorbeeld een geschikt normenkader? Na deze training kunt u zelf starten met een audit op duurzaamheid.
  • Cultuur & Gedrag: in deze sessie komen verschillende type cultuur- en gedragsaudits aan bod. We delen onze belangrijkste ervaringen en kijken naar welke vormen het beste bij uw organisatie passen.
  • Verandermanagement: op welke manier kunnen internal auditors meer impact creëren zodat bevindingen ook daadwerkelijk leiden tot veranderingen? In deze training geven we hiervoor de eerste handvatten.

De eerste dag ronden wij gezamenlijk af met een diner op onze Executive Floor en de tweede dag sluiten we af met een borrel.

Datum
23 & 24 september 2019

Tijd
Maandag: 09:00 tot 17:30 uur met aansluitend netwerkdiner
Dinsdag: 09:00 tot 17:00 uur

Locatie
PwC, Thomas R. Malthusstraat 5, Amsterdam (gratis parkeren)

Prijs leden /  niet-leden
€ 750,- /  € 850,-

PE Punten
14

Doelgroep
Met name MT leden van Internal Auditafdelingen

Aantal deelnemers
Minimaal 12, maximaal 20

Deze activiteit is volgeboekt. Wilt u op de wachtlijst? Stuur dan een e-mail naar trainingen@iia.nl.
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie