QAR Update voor toetsers

Deze training is primair bedoeld voor toetsers die enkele jaren geleden de tweedaagse Quality Assurance Review training hebben gevolgd. In 2017 zijn de IIA Standaarden aangepast en het is belangrijk dat toetsers up-to-date en up-to-standard blijven. Daarnaast is er een nieuw en heel pratisch document Oordeelsvorming samengesteld door het TKT, dat tijdens deze training wordt behandeld.

Meer informatie over de inhoud en het programma volgt.

Datum
28 maart 2019

Tijd
09:00 tot 17:00 uur

Locatie
IIA Academy, Burgemeester Stramanweg 102a, Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€595,- / €695,-

PE Punten
7

Doelgroep
Personen die kwaliteitstoetsingen uitvoeren

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 50 deelnemers

Trainer
Ruud Bartelink is ruim twintig jaar werkzaam in verschillende management-, project- en staffuncties. Hierbij spelen het verbeteren van de bedrijfsvoering en het toepassen van automatisering een belangrijke rol. De laatste jaren heeft hij zich als internal auditor vooral gespecialiseerd in interne beheersing, GRC en risicomanagement. Door de verschillende nevenfuncties, onder andere bij de UvA, heeft Ruud ook ervaring op gemeentelijk, universitair en internationaal niveau.

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie