RO Masterclass 2017: Vakmanschap

Thema: Vakmanschap. Van assurance naar advisory naar insight!

Donderdag 23 en vrijdag 24 november vindt de RO Masterclass plaats die in het teken staat van 'Vakmanschap'. De RO Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met KPMG.

Pamela de Maaijer, senior manager bij KPMG Risk Consulting, is de dagvoorzitter. Het thema leent zich voor een breed scala aan onderwerpen die allen bijdragen aan het vakmanschap van de internal auditor. Onderwerpen als agile, risk en gamification staan centraal.

Waarom mislukken zoveel projecten? Dion Kotteman, schrijver van De Projectsaboteur en Agile with a smile zet ons aan tot een nieuwe manier van denken en samenwerken. Blijven we nog traditioneel auditen van voorbereiding tot en met rapportage en follow-up of gaan we over op agile auditing? Hoe gaan we dat doen?

Hoe wendbaar zijn grote, logge organisaties? Hoe agile is een internal auditor? Het duo Rocco Emmaneel en Huck Chuah helpen je een grote stap verder met dit dilemma. Wencke Verhoeff, Change Manager, beheerste de bedrijfsvoering bij Aegon Nederland en zal haar praktijkervaring met agile teams toelichten.

Wat heeft gamification en nudging met internal auditing te maken?  Mark van Twist neemt ons mee in de spannende wereld van gamification en laat met deze onderwerpen internal auditors opnieuw en anders naar hun vak kijken.

Met veel humor en in hoog tempo sluiten we 23 november af met een Omdenk clinic: hoe we van een probleem een mogelijkheid kunnen maken.

Amba Zeggen, Actuaris van het jaar 2015, gaat met het Risk Type Compass zowel je persoonlijke risicohouding als die van teams in kaart brengen.

 

Voor meer informatie kun je het programma downloaden.

Kortom, dit mag je niet missen!

De masterclass vindt plaats in het spiksplinternieuwe Apollo hotel aan de Vinkeveense plassen. Het is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren). Het wordt gezien als de meest indrukwekkende en flexibele ruimte van de Randstad (wij zijn benieuwd) op een prachtig en centraal gelegen stukje Nederland. 

Het diner vindt plaats in de prachtige Harbour Club.

 

 

Datum
23 en 24 november 2017

Tijd
08:30 tot 18:00 uur

Locatie
Apollo Hotel, Groenlandsekade 1, Vinkeveen, https://www.apollohotels.nl/vinkeveen

Thema
Vakmanschap!

Prijs leden / niet-leden
€995,- / €1.095,- inclusief hotelovernachting

PE Punten
13

 

  

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie