Virtuele RO Masterclass

De RO Masterclass is hét netwerkevent voor de operational auditor. 

De RO Masterclass 2020 is verschoven van september 2020 naar februari 2021 en vindt uiteindelijk uitsluitend via Zoom plaats, op de 4 ochtenden van 11, 12, 18 en 19 februari.

Er zijn sprekers als Pieter Hasekamp (directeur CPB), Martijn Aslander, Leen Zenbergen  en Peter Ros. Bekijk het volledige programma hieronder in de tabbladen. 

Het jaar 2020 stond volledig in het teken van Covid-19. Maar ook in 2021 blijft het een groot onderwerp - we kunnen er niet omheen. Naast de vele negatieve connotaties, brengt Covid-19 toch ook veel mooie ontwikkelingen met zich mee. Tijdens deze virtuele RO Masterclass willen we de ruimte bieden om alle fantastische gedachten en ervaringen uit te wisselen en een blik naar de toekomst te richten. Welke elementen zien we veranderen? Het zijn van een internal auditor in coronatijd, what’s happening? We stellen alles ter discussie na de grote schokgolf door de beurzen, bedrijven en ons privéleven. Wat heeft dit allemaal betekend? Hoe zit je er zelf in? Een stukje reflectie en de impact op je werkgeluk. Hoe blijven we digitaal fit en hoe lang duurt dit nog?

De RO Masterclass betekent netwerken; interactie met collega's uit het werkveld in een andere setting dan kantoor. En met elkaar proeven en ruiken aan tools en trucs die zich ontwikkelen binnen het werkveld.” (Deelnemer RO Masterclass 2019)

Aanmelden
Data

11, 12, 18 en 19 februari 2021

Tijd
09:00 tot 12:45 uur

Locatie
Zoom

Prijs leden / niet-leden
€695,- /  €895,-

PE-punten
13

Doelgroep
RO's, CAE's, Audit Managers

Programma
Zie hieronder in de tabbladen

Programma donderdag 11-02

Tijd Titel Naam spreker Functie Organisatie Onderwerp Over de spreker
09:00 Welkomstwoord Jim Jansen Dagvoorzitter     Jim Jansen is hoofdredacteur van het populair wetenschappelijke tijdschrift New Scientist en coördineert de wetenschapspagina’s van Het Parool.
09:15 Stip op de horizon: hoe staat we ervoor in Nederland en waar gaan we naartoe?  Pieter Hasekamp Directeur CPB Wat kunnen we verwachten in 2021 en verder? Als iemand daar iets over kan vertellen, dan is dat Pieter Hasekamp. Luister naar zijn verhaal en laat je inspireren. Pieter Hasekamp is sinds 1 maart 2020 directeur van het CPB. Hij was vanaf 2015 directeur-generaal Fiscale Zaken bij het ministerie van Financiën. Daarvoor was hij algemeen directeur bij Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en directeur Zorgverzekeringen bij het ministerie van VWS.
10.15 Koffiepauze          
10.30 Looking forward to a rising temparature  - Practical Insights for a climate risck scenario analysis Wim Bartels Global leader climate risk services KPMG Climate change is expected to be a high impactful event. Scenario analysis provides a structured way to identify a range of potential long-term futures, allowing companies to understand the climate-related risks relevant to their business and how they may evolve over time. This session summarizes the key practical lessons that should be considered when starting the company's scenario analysis journey. Wim heeft 15 jaar ervaring met sustainability reporting, integrated reporting en gerelateerde assurance. Hij heeft gewerkt met vele grote beursgenoteerde ondernemingen in Europa en is betrokken bij internationale initiatieven die zich richten op de financiële risico’s van klimaatverandering. Hij is partner sinds 2001 en werkt sinds 1989 bij KPMG.
11.30 Warorde: de sleutel van creativiteit en innovatie Peter Ros Toekomst-strateeg   De volgende stap in de ontwikkeling van mens en organisatie een eeuwenoud principe is: de balans herstellen tussen orde en chaos. Niet méér orde en regels, maar een beetje chaos en meer vertrouwen. De mens neigt immers naar het optimaliseren van het bekende, terwijl vernieuwing vaak in het onbekende schuilt. Peter is gepokt en gemazeld door jarenlang ondernemen en besturen. De afgelopen jaren is zijn professionele leven gevuld met het geven van lezingen in binnen- en buitenland en door het sparren met ondernemers, CEO’s, bestuurders en ander ondernemend volk.
12.30-12.45 Reflectie op dag 1 Jim Jansen  Dagvoorzitter      
Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie