Special event: Improvisational Auditing

Wat kan de Internal Auditor leren uit de wereld van improvisatietheater en hoe gebruik je dat in praktijk? Op die vragen krijg je antwoord tijdens dit event.

Je kent dat wel, dat lastige gesprek dat je moet gaan voeren waar je tegen op ziet. Of de auditee waar de samenwerking niet helemaal vlot mee loopt. Er zijn allerlei trainingen over beïnvloeden, effectief communiceren, gespreksvaardigheden, feedbackgeven en ontvangen, enz. Maar wist je dat je soms met een kleine “ingrepen” een groot effect teweeg kunt brengen?

Dit event is een experiment om je handvatten hierover te geven vanuit de wereld van improvisatietheater én je gelegenheid te geven daarmee aan de slag te gaan.

Durf jij in de spot light te staan? Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Programma
13.30 Ontvangst met koffie en thee, registratiemoment
13:45 Introductie en kennismaken
14:30 Oefenen theatertechnieken
16:30 Afsluiting
16.45 - 17.30 Borrel

Trainers

Joeri Frietman is adviseur/trainer bij Kriton en als docent verbonden aan de Business Universiteit Nyenrode. Hij verzorgt veel trainingen op het gebied van fraudepreventie en frauderisicomanagement, vanuit zijn brede ervaring op dit gebied bij Kriton en voorheen BDO, EY, de financiële recherche en Holland Integrity Group. Tijdens dit event neemt hij ons mee in zijn andere passie, improvisatietheater. Wat hij daar heeft geleerd, is voor elke auditor waardevol om te leren voor het auditwerk.

Ben van Bokhoven is acteur en theatermaker en theaterdocent. Ben is een veelgevraagde theaterdocent voor improvisatietheatergroepen. Hij weet als geen ander de improvisatie-acteur beter te maken door zijn positieve manier van coachen. 

Datum
14 april 2020

Tijd
13:30 tot 17:30 uur

Locatie
Kriton, Hoofdstraat 41, 3971 KB Driebergen-Rijsenburg

Prijs leden / niet-leden
€150,- / €200,-

PE Punten
3

Doelgroep
Auditors werkzaam op een kleine auditafdeling (1-5 fte)

Aantal deelnemers
Minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers

Vragen
Neem contact op met Joeri Frietman (jfrietman@kriton.nl) voor inhoudelijke vragen.

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie