Training interviewvaardigheden

Wil je als auditor een waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de organisatie? Dan weet je dat je je niet alleen kunt beperken tot het analyseren van informatie uit documenten en systemen. Met interviewen kun je komen tot betrouwbare bevindingen met oog voor de context. Een interview kan een buitengewoon rijke informatiebron zijn voor auditors. In deze opleiding leer je hoe je met de juiste voorbereiding, opzet, vragen en persoonlijke interactie een effectief interview afneemt. 

Cursusbeschrijving 
Interviewen is een vak apart. In deze training ga je aan de slag met technieken waarmee je het beste uit je interview kunt halen, een onmisbare vaardigheid voor jou als auditor. De training bevindt zich op het raakvlak van communicatie en auditing. Je krijgt praktische handvatten aangereikt voor het voorbereiden en uitvoeren van interviews. Denk aan het stellen van de goede vragen, het observeren en het reageren op de (non)verbale signalen van een geïnterviewde. We besteden aandacht aan hoe je op een positieve manier het verloop van een interview kunt beïnvloeden. In ons interviewlab heb je alle ruimte voor eigen inbreng, kun je oefenen en krijg je uitgebreide feedback van acteurs, docenten en deelnemers. Na deze training ben je enthousiast en heb je zin om het geleerde in jouw werkpraktijk toe te passen.

Programma

  • 08.30 Ontvangst met koffie en thee en PE registratiemoment
  • 09.00 Start training
  • 10.45 Koffiepauze
  • 11.00 Vervolg training
  • 12.30 Lunchpauze bij Grandcafé Soof (gebouw Parijs)
  • 13.15 Vervolg training
  • 15.30 Koffiepauze
  • 15.45 Vervolg training
  • 16.50 Wrap up en vragenronde
  • 17.00 Afsluiting bijeenkomst

Data
17 en 18 september 2018

Tijd
08:30 tot 17:00 uur

Locatie
IIA Academy, Burgemeester Stramanweg 102a, Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€1.095,- / €1295,-

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 12 personen

PE punten
13

Doelgroep
Senior auditors die hun interviewvaardigheden naar een hoger niveau willen brengen.

Trainers
Hally Kelemen  en Linda van der Lans hebben ruime ervaring als auditor. Zij zijn gedreven om de interviewkwaliteiten van auditors naar een (nog) hoger plan te tillen. Naast hun reguliere werk verzorgen zij daarom al jarenlang trainingen interviewvaardigheden. Zij doen dat op een energieke manier en weten een veilige leeromgeving te creëren.

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie