Training Positieve Psychologie

De afgelopen periode van thuiswerken heeft bij veel professionals behoorlijk wat gevraagd van hun motivatie, veerkracht, energie en werkplezier. Niet voor niets stijgen de burn-out cijfers weer. Psychologisch kapitaal wordt zeker in de huidige hybride werkplek nog belangrijker. Het kantoor wordt veel meer een ontmoetingsplek en inspiratiehuis voor creativiteit, sparren en innovatie. 

Dit vraagt een stevige opfrisser van je sociale en emotionele intelligentie en vaardigheden. Want waar professionals (online) samenwerken heb je te maken met verschillend gedrag, communicatiestijlen en emoties. En dat loopt zeker niet altijd even soepel. Als je dan ook nog eens vanuit huis werkt en elkaar alleen hoort of in het beste geval via video ziet, is het nog lastiger samen de positieve spirit en energie vast te houden. En jezelf te motiveren. Irritaties en allergieën liggen op de loer, evenals het gebrek aan energie om door te vragen op een onverwacht of grillig antwoord wat je niet zint.
 
Steeds meer managers en leidinggevenden zijn dan ook op zoek naar mogelijkheden op hun team na COVID positief te stimuleren, weer te verbinden om samen de veerkracht van het team te borgen. Waardoor je effectiever, met meer energie en plezier samenwerkt aan je doelen. Hier liggen kansen voor jou als auditor!
 
Wat houdt deze training in?

  • Psychologie: betekenis, drijfveren en motivatie in werk (FLOW).
  • De kracht en noodzaak van positief psychologisch kapitaal. 
  • 10 handvatten voor hybride verbinding en samenwerken; welke maakt voor jou verschil?
  • Back to your roots en je veerkracht als kind!
  • Inzicht in jouw persoonlijke gedragsvoorkeur en persoonlijke communicatiestijl voor effectievere en positievere samenwerking (LIFO).
  • De kracht van geweldloze communicatie en waarom je niet meteen feedback kunt geven
  • Productief emotiemanagement: de kracht van je gedachten op je emoties en je handelen (RET)
  • Veerkracht en werkgeluk anno nu: hoe blijf je mentaal en fysiek veerkrachtig en eigenaar van je job?!

Er zijn diverse voorbereidingsopdrachten, waaronder de LIFO online vragenlijst Persoonlijke Stijl, deze zijn voorwaarden voor deelname aan de training. Na de training vertrek je met mooie learnings over o.a. bewustwording van jezelf, inzicht in de ander en tools en inzichten om morgen vanuit een positief perspectief in werk te staan en meer plezier en succes uit je (hybride) team te halen!

Aanmelden
Datum
29 september 2022

Tijd
10.00 tot 16.00 uur

Locatie
IIA Academy, Burgemeester Stramanweg 105F, Amsterdam 

Prijs leden / niet-leden
€ 595 / € 695

PE Punten
5

Doelgroep
Auditors van alle niveaus

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers


 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie