Workshop Fysieke Beveiliging

“Betere beveiliging betekent toch niet per definitie het nemen van (nog) meer maatregelen? Maar wanneer is het goed genoeg?”

Beveiliging lijkt een beetje op voetbal, iedereen heeft er wel een beetje verstand van. Beveiliging lijkt ook wel een beetje op politiek, iedereen heeft er een mening over. Maar wanneer weet je dat de beveiliging goed genoeg is? Niet te veel, niet te weinig, maar goed doordacht. Het is de kunst om de risico's met de juiste methodiek aan te pakken!

Tijdens deze interactieve sessie wordt een nadere toelichting gegeven op de methodische aanpak zoals beschreven in de Handreiking Fysieke Beveiliging en is de mogelijkheid om vragen te stellen en discussie te voeren.

De handreiking is vooral bruikbaar voor auditors die op een overzichtelijke wijze een oordeel willen geven over de beheersing van de fysieke beveiligingsrisico's bij middelgrote en grote(re) organisaties. Denk hierbij aan de beveiliging van één of een aantal complexe locaties (datacenter, industrie, zorginstellingen, etc.) of als er meerdere locaties verspreid zijn over het land.

Aanmelden
Datum
2 november

Tijd
10:00 tot 12:00

Locatie
Online via Zoom

Prijs leden / niet-leden
€ 75,- / € 150,-

Aantal deelnemers
Minimaal 4 en maximaal 12 personen

PE punten
2

Doelgroep
(Internal) Auditors van middelgrote en grote(re) organisaties die op een gestructureerde wijze een oordeel willen geven over de beheersing van de fysieke beveiligingsrisico’s.

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie