YP Event: Stijlvol door het zakelijk leven

Weet jij als Young Professional alle do’s en don’ts op de werkplek? Wist je dat een juiste stijl en goede omgangsvormen worden geassocieerd met professionaliteit?

De IIA Young Professionals organiseren een exclusieve workshop: ‘zakelijke etiquette’. Dit keer gaan we niet in op een vakinhoudelijk onderwerp, maar besteden we op een leuke manier aandacht aan de competenties van een Young Professional. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om andere Young Professionals te ontmoeten en te netwerken. Dit allemaal op een prachtige locatie: Villa Beukenhof!

De workshop wordt gegeven door Anne-Marie van Leggelo. Als imago- en etiquette deskundige is Anne-Marie een veelgevraagd consultant in de media, waaronder RTL Boulevard, RTL Nieuws, Editie NL, Koffietijd en schrijft voor verscheidene magazines en kranten. Daarnaast is ze vast panelexpert bij het programma FD Persoonlijk on Air van BNR Nieuwsradio,  (tv-) presentatrice (Life is Beautiful RTL4 en Business Tips RTLZ) en spreker voor congressen en events.

Tijdens deze etiquette workshop wordt op een luchtige, opbouwende en interactieve wijze aandacht besteed aan het belang van goede omgangsvormen (zakelijk en sociaal), netwerken, non verbale communicatie en het hebben van de juiste tafelmanieren. 

Programma
15.00 – Ontvangst en inloop 
15.30 – Workshop ‘Stijlvol door het zakelijk leven’ 
17.00 – Afsluiting en borrel

Spreekt dit je aan? Meld je snel dan aan via onderstaande link. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Vol = vol! 

Datum
24 oktober 2019

Tijd
15:00 tot 18:00 uur

Locatie
Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof
Terweeweg 2 4, 2341 CR Oegstgeest
Op het terrein zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

Prijs leden / niet-leden
€0,-
Niet-leden mogen maximaal één keer per jaar deelnemen aan een gratis evenement

PE Punten
1

Doelgroep
Young Professionals: (Interne) auditors (t/m 35 jaar)

Aantal deelnemers
Minimaal 15 en maximaal 20 deelnemers

Spreker
Na veel trainingen, cursussen en onderzoek op het gebied van (zakelijke) etiquette richtte Anne-Marie van Leggelo in 2003 haar eerste etiquette bureau op. Tegenwoordig staat ‘Het Etiquette Bureau’ landelijk bekend als hèt etiquette advies- en trainingsbureau op het gebied van (zakelijke) etiquette en gastheerschap en hebben verschillende gerenommeerde bedrijven als Shell, Moët Hennessy, ING, en War Child al dankbaar gebruik gemaakt van de diensten en expertise. 

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie