Internal Audit Digital Classrooms KPMG


KPMG Learning Academy - Digital Classroom Training 

Continu leren in een digitale wereld

De opkomst van ‘blended trainingen’ heeft het landschap van trainingen enorm veranderd. Door de mix van verschillende leervormen kan meer maatwerk worden geboden en worden ingespeeld op de behoeften van een organisatie en/of individu. 

Soorten trainingen

We zien dat voor internal auditors het uitdagender is audits uit te voeren. Een goed moment dus om de kennis van internal auditors te vergroten door middel van trainingen op actuele onderwerpen zoals Business Continuity Management, Soft Controls, IT & Data Analytics, Auditen van Algoritmes en Remote Auditen. Kijk op de site van KPMG en in de kalender van IIA voor het actuele aanbod. 

KPMG heeft de kennis en ervaring in huis om leerdoelstellingen van internal auditors te realiseren met digitale trainingsvormen. Met ervaren trainers, interactieve trainingsmiddelen en de inzet van beproefde middelen zoals persoonlijke coaching, casuïstiek en individuele en groepsopdrachten, leert u alles om ook nu waarde toe te voegen aan uw organisatie.

Voor alle modules geldt:

  • Gebruik van interactieve online trainingstools.
  • Diverse trainingsmethodieken zijn flexibel in te plannen en locatie onafhankelijk.
  • Interactief door maximaal 15 deelnemers per groep.
  • Alle modules zijn PE-gecertificeerd.

Bekijk de KPMG Brochure

Prijs
Varieert

PE Punten
0

Doelgroep

Terug naar online trainingen.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie