IIA Academy


Het cursusaanbod op de IIA portal is samengesteld met een selectief aantal gerenommeerde opleiders. De aangeboden trainingen zijn gebaseerd op het Internal Audit Competency Framework. Bij elke trainingsdag zijn er maximaal vier competenties die centraal staan. Je kunt makkelijk selecteren op niveau (beginnend auditor, ervaren auditor, CAE) of op competentieniveau.

Klik hier voor de activiteitenkalender van IIA Academy.

Klik hier voor toegang tot de portal.

Als kenniscentrum biedt IIA Academy educatie aan in de ruimste betekenis van het woord, met als doelstelling een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de beroepsuitoefening van internal auditors. Dit doet de IIA Academy met een breed aanbod van opleidingen, leergangen, trainingen, seminars, congressen en masterclasses.

Basisvaardigheden worden aangeboden via post-bachelor (hbo) en post-master (universitair) opleidingen en leergangen. Kunde en vaardigheden worden nadrukkelijk aangeboden via trainingen, terwijl kennisactualisatie plaatsvindt via seminars, het jaarcongres en de RO Masterclass. IIA biedt tevens de gelegenheid voor te bereiden op en deel te nemen aan internationaal erkende certificeringen zoals CIA, CGAP, CFSA, CCSA en CRMA.

Onze 'IIA-label trainingen' zijn erkend door Cedeo en dus gekwalificeerd voor de Permanente Educatie voor RO's, RA's en RE's. Voor de 'Open Inschrijvingen' bedingt IIA een korting op de deelnameprijs voor haar leden, maar het IIA heeft verder geen inhoudelijke betrokkenheid bij de training. Of de betreffende 'Open Inschrijving' training kwalificeert voor de Permanente Educatie voor RO's, RA's en RE’s is dan ook aan het lid zelf om te beoordelen. Ditzelfde geldt voor de links die wij opnemen naar mogelijk interessante evenementen.

IIA hanteert een eigen klachtenprocedure voor deelnemers aan educatieve activiteiten. Klik hier voor het klachtenformulier.

Contact IIA Academy
Annemiek van Raalten, Eventmanager
Telefoon: 088 00 37 100
E-mail: trainingen@iia.nl

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie

IIA-Partners