Disclaimer

Het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA Nederland) neemt alle mogelijke zorgvuldigheid in acht bij het plaatsen van teksten op haar website. Gebruik van informatie, regelingen of modellen geschiedt echter op eigen risico. Voor informatie die nochtans onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt IIA Nederland geen aansprakelijkheid. Informatie van deze website mag worden vermenigvuldigd, opgeslagen en/of openbaar gemaakt mits met verwijzing inclusief bronvermelding en weblink naar deze website.

IIA Nederland kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van - of in verband met - het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten, ook niet indien mocht blijken dat de informatie op de site van IIA Nederland onjuist of onvolledig is. Niet iedere tekst op de site geeft een opinie van IIA Nederland weer. Bijdragen van derden worden door IIA Nederland niet beoordeeld op juistheid.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie