Overige informatie

Permanente educatie

PE-verplichting

Actief werkzame Register Operational Auditors (RO's) en werkzame Internal Auditors die in het bezit zijn van een CIA, CCSA, CFSA, CRMA, CGAP of QIAL certificering zijn gebonden aan Permanente Educatie (PE) / Continuing Professional Education (CPE). RO’s dienen minimaal 40 PE punten per jaar te behalen, waarvan minimaal 20 punten voor gestructureerde vormen. CIA's dienen minimaal 40 CPE punten per jaar te halen. Auditors met een CCSA, CFSA, CRMA, CGAP of QIAL certificering dienen minimaal 20 CPE punten per jaar te halen om de titel te mogen blijven voeren.

De IIA Academy biedt jaarlijks trainingen-/ events die u kunnen bijstaan in het behalen van PE-punten.

PE-registratie RO certificering

Actief werkzame RO's dienen hun PE-punten in te dienen via ons CMS systeem. Uiterlijk 31 maart dienen de punten van het voorafgaand jaar te zijn ingevoerd. Klik hier voor meer informatie over PE-registratie.

CPE-registratie internationale certificeringen

De CPE-registratie voor CIA, CCSA, CFSA, CRMA, CGAP en QIAL certificeringen vindt bij IIA Global plaats. Ook de inschrijvingen gaan direct via Global. IIA Nederland kan u hierin niet bijstaan. Klik hier om in te loggen in het CCMS van IIA Global waar u eveneens diverse handleidingen over certificering. het CCMS-systeem en examens kunt vinden.

Indien niet aan de CPE vereisten wordt voldaan, zal dit leiden tot het intrekken van het recht om de CIA, CCSA, CFSA, CRMA, CGAP of QIAL titel te voeren.

Meer informatie over internationale certificering

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie