Professional Practices netwerk

Het Professional Practices netwerk bestaat uit internal audit experts, die het interessant vinden om de gezamenlijke vaktechnische uitdagingen voor de specifieke groep aan te pakken en ervaringen met elkaar te delen. Ook worden binnen een netwerkgroep complexe vaktechnische vragen, consultaties en andere vaktechnische publicaties besproken. Twee keer per jaar wordt er een CPP-dag ofwel vaktechnische middag voor het gehele netwerk georganiseerd.

Contact

Wil je je aanmelden, heb je ideeën om een nieuwe groep op te starten, of heb je in het algemeen vragen over het PP-netwerk? Mail deze gerust naar : vaktechniek@iia.nl!

 

Doel en werkwijze 

Het doel van het PP-netwerk is om met elkaar kennis te ontwikkelen en te delen. De deelnemers hebben ervaring (en interesse!) op diverse vlakken en willen deze inbrengen om samen met en van elkaar te leren en zo het vakgebied een stap(je) verder te brengen.

Per groep wordt de werkwijze bepaald die het beste past bij de groep. Denk hierbij aan frequentie van overleg, inhoud van het overleg, wijze van communicatie, plaats van bijeenkomen, et cetera. 

Twee keer per jaar worden tijdens de CPP-dagen de ervaringen uitgewisseld en om zoveel mogelijk te leren van elkaar. De CPP-dagen zijn specifiek voor de leden van het PP-netwerk. Zij kunnen gratis deelnemen.

 

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie