Vacature Head of Internal Audit a.i. bij CACF

Ben je analytisch sterk en ben je uitstekend in staat om problemen te identificeren en te vertalen naar praktische oplossingen?

 

Hoe ziet je werk eruit?

Als Head of Internal Audit geef je leiding aan de afdeling Audit (twee medewerkers) en ben je verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het Internal audit jaar- en meerjarenplan, met als doel om vanuit een onafhankelijke positie inzicht te verschaffen aan het Management van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL) en het moederbedrijf Crédit Agricole S.A. in Frankrijk over (het functioneren van) risicomanagement, interne beheersing en Governance.

Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van audits en eindverantwoordelijk voor de uitgevoerde audits. Je rapporteert de audit resultaten en audit overkoepelende – bredere – inzichten aan het Management en het Audit Committee. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies vanuit je eigen expertisegebied en je fungeert als sparringpartner voor het Management en de organisatie.

CACF NL hecht sterk aan het handelen in het belang van de klant in de uitoefening van alle operationele en commerciële werkzaamheden.

De afdeling Audit beoordeelt de kwaliteit van de risicobeheersing in de processen van CACF NL. De afdeling geeft verbetervoorstellen, zodra risico's worden gesignaleerd waar onvoldoende beheersmaatregelen zijn getroffen. Auditopdrachten komen vanuit het Management of vanuit Crédit Agricole S.A. in Frankrijk. CACF NL is wettelijk verplicht om periodiek audits uit te voeren. De afdeling Audit voert haar onderzoeken uit op basis van een jaarplan dat geaccordeerd is door het Management en het Audit Committee.

 

Een inspirerende werkomgeving met oog voor jou

Zoek jij een uitdagende werkomgeving binnen een boeiende en bewegelijke markt? Bij CACF NL is geen dag hetzelfde. Wij zijn een grote speler in consumptief krediet in Nederland en hebben, als dochter van de Franse multinational Crédit Agricole S.A., een gevestigde naam. In ons kantoor aan de rand van Amsterdam zal je je uitstekend thuis voelen en motiveren we jou graag om het beste in jezelf naar boven te halen. Wij bieden je een werkomgeving met creatieve, slagvaardige en flexibele medewerkers die continu inspelen op de veranderende markt waarin wij actief zijn.

Werken bij CACF NL betekent ook werken bij een bedrijf met ambitie. We zijn een verantwoordelijke financieringsmaatschappij, die consumenten adviseert en helpt om hun wensen waar te maken. Daarbij staat het klantbelang centraal. Wij zorgen ervoor dat een klant uitgebreid geïnformeerd wordt over de gevolgen van het afsluiten van een lening en de risico’s die dat met zich meebrengt. Wij staan voor een persoonlijke benadering en kwaliteit van dienstverlening.

 

Wat is het profiel?

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding.
  • Je hebt een afgeronde postacademische opleiding tot RA.
  • Je hebt minimaal 8-10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de Banken sector.
  • Je hebt kennis van sectorspecifieke wet- en regelgeving, procedures, standaarden en ontwikkelingen.

 

Wie ben jij?

Je kunt mensen overtuigen en je bent onafhankelijk in je oordeelsvorming. Je bent communicatief sterk, je kunt op alle niveaus binnen de organisatie effectief communiceren. Ook ben je analytisch sterk, stressbestendig en sterk gericht op samenwerken. Verder heb je een hands-on mentaliteit en beschik je over creatieve vaardigheden.

 

Ons aanbod

Wij bieden jou een verantwoordelijke en afwisselende opdracht. De functie is voor 24 uur per week.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met HR Services via hrservices@ca-cf.nl

 

 

 

Terug naar het vacatureoverzicht.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie