Overige vakinformatie

Informatiebronnen

Het Maandblad voor Accountancy en Bedrijfseconomie (MAB) is vanaf maart 2018 in 'open access' voor iedereen vrij toegankelijk. Het MAB is het enige Nederlandstalige academische Open Access tijdschrift over nieuwe ontwikkelingen binnen de accountancy, bedrijfseconomie en daaraan verwante kennisgebieden.

Sinds 1924 biedt het MAB artikelen over accountantscontrole, externe verslaggeving, bestuurlijke informatieverzorging, management accounting, financiering en organisatie en management, altijd geschreven door experts en altijd praktisch relevant. De artikelen op de website zijn voor iedereen gratis te raadplegen.

Auditing.nl is een interactief en dynamisch knowledge-center voor en door auditors en eenieder met interesse voor management control en beheersingsvraagstukken. De website biedt geïnteresseerden van alle (ervarings)niveaus uit zowel het bedrijfsleven als de overheid een platform om kennis en ervaringen te delen en praktijkgerichte kennis te ontwikkelen.

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie